امروزه در ویترین بسیاری از قنادی ها، دسر های رنگین و جذابی چشم هر بیننده ای را به خود جذب میکند تا اورا ترغیب به خرید و یا درست کردن آن کند.
بزرگترین سوالی که ذهن مارا به خود مشغول میکند چگونگی تولید این دسر های متنوع و جذاب است.
باید دانست که اصلی ترین ماده ای که در تولید این دسر ها به کار میرود تا به آن خاصیت ژلی و بافتی نرم و قابل انعطاف بدهد ماده ای به نام ژلاتین است.
ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروفهای بدن گاو به دست میآید.
شما به راحتی میتوانید ژلاتین را به شکل آب قلم در منزل تهیه کنید به این طریق که تکههای مرغ را همراه با آب و ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری سرکه در یک قابلمه بریزید و اجازه بدهید تا با حرارت کم به مدت ۱۲ تا ۴۸ ساعت بپزد.
که البته ژلاتین بدست آمده با ژلاتینی که به صورت عمده و صنعتی تولید میشود متفاوت است.
ژلاتین دارای 84% پروتئین ، 14 % رطوبت و 2% خاکستر است. ژلاتین در مدت طولانی قابلیت جذب رطوبت را دارد بنابراین باید در محل خشک و خنک نگهداری شود.
اگر رطوبت ژلاتین از 16% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد میکند و قابلیت استفاده خود را ازدست خواهد داد.
ژلاتین در آب سرد نامحلول است ولی در آب گرم حل میشود. این ماده قادر است تا ده برابر حجم خود آب جذب کند.
ژلاتین در دمای 40 تا 50 درجه سانتیگراد تشکیل ژل میدهد. قدرت تولید ژل، توسط درجه بلوم آن مشخص میشود. ژلاتین تجاری معمولا از بلوم 60 تا 260 وجود دارد اما تا بلوم 400 نیز در بازار موجود است.
ژلاتین، اسید آمینه منحصر به فرد و غیر التهابی دارد که عمدتا شامل گلیسین، گلوتامیک اسید، پرولین و آلانین است. به دلیل مصرف گوشت ماهیچه و عدم مصرف باقی قسمتهای حیوان، این اسید آمینههای خاص در برنامه غذایی بسیاری از آدمها وجود ندارند. با گذشت زمان، مصرف زیاد گوشت میتواند باعث ایجاد التهاب بیشتر شود در صورتی که توسط پروتئینهای غیرالتهابی مثل ژلاتین متعادل نشوند.
ژلاتین باعث میشود که کبد تجدید نیرو کند و به بدن برای دفع مواد زائد کمک کند.
ژلاتین و کاربرد آن در صنایع غذایی
در صنایع غذایی ژلاتین برای تشکیل ژل، امولسیون کنندگی و تثبیت کنندگی کاربرد دارد. هم چنین از سایر ویژگی های منحصر به فرد آن برای بهبود بافت غذا یا طعم و مزه استفاده می شود. از آنجایی که ژلاتین طعمی خنثی دارد، می توان آن را با طعم های بی شماری ترکیب کرد.
از ژلاتین برای تهیه دسرهای ژلاتینی، آب نبات های صمغی و بسیاری از ماست ها استفاده می شود. هم چنین برای جلوگیری از خشک شدن به برخی از گوشت ها اضافه می شود. در گوشتهای کنسرو شده، ژلاتین آب آزاد شده از گوشت ها را هنگام پردازش تحت فشار، جذب میکند. در خمیرها، این ماده به تثبیت امولسیون چربی کمک می کند.
نگهداری آب، به تاخیر انداختن سینرزیس، جلوگیری از تراوش و کریستالیزاسیون قند نیز از دیگر خواص ژلاتین به شکار می آید.
و البته توانایی در نگهداری حالت سوسپانسیون مواد غیر محلول، به کار رفتن در لایه محافظتی برای بادام های شکری و
توانایی برای تشکیل خامه شیرینی دار mousse برای محصولاتی که هوادهی می شوند نیز سبب شده تا امروزه ژلاتین از پرکاربرد ترین مواد مورداستفاده در صنایع غذایی محسوب گردد.
این ماده دارای ارزش غذایی تقریبی 350 – 400 کیلوکالری در 100 گرم است و دارای 85 – 90 درصد پروتئین، 10 – 12 درصد آب و 2- 3 درصد مواد معدنی است و فاقد کلسترول می باشد. هم چنین دارای 9 آمینو اسید از 10 آمینو اسید مورد نیاز بدن انسان (غیر از تریپتوفان) است.
شرکت بازرگانی ما، با ارسال این ماده به سراسر کشور در اسرع وقت، دسترسی به این ماده ی پرکاربرد را تسهیل کرده است. همچنین تنوع در عرضه ی انواع مختلف ژلاتین با برند ها و بلوم های متفاوت از جمله
حلاوت
آسیا
جی بی
ترزا
ایرانی
سل ژل
بنگلادشی
پاکستانی
روسی
برزیلی
کانادایی
و..
مشاوره ی رایگان متخصصین ما، در جهت انتخاب نوع ژلاتین مورد استفاده در محصولات تولید کنندگان، این امکان را به شما تولید کنندگان محترم خواهد داد که خریدی آسان و با خیالی راحت داشته باشید.
شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره های زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
تماس با ما:
تلفن:
021-91035283☎
واتساپ و تماس:
09107481780📞
واتساپ و تماس:
09918215819📞
09054254725📞
تماس:
09354254725📞
09102823787📞
09190453787📞
تلفن دفتر شیراز:
09173663719📞
09210291908📞