قوام دهنده ی نوشیدنی و مربا

اکثر ما حداقل یکبار پخت مربا را در منزل امتحان کرده ایم.
هرچقدر هم برای تولید مربا زحمت بکشیم و مربای خوش طعمی را تولید کنیم اما باز هم نمی‌توانیم مربایی به غلظت مرباها ی کارخانه ای تولید کنیم.
دلیل این تفاوت استفاده ی کارخانه ها از قوام دهنده است.
قوام دهنده ی نوشیدنی و مربا  شامل طیف وسیعی از مواد اولیه می باشدکه جهت قوام دهندگی و تغلیظ انواع مربا ها و نوشیدنی ها مورداستفاده قرارمیگیرد.
در مربای ميوه هایي که درصد پكتين آنها كم است ، 0/75 تا 0/85 ( هفتاد و پنج تا هشتاد و پنج صدم ) درصد وزنی و در مربای ميوه هايي که درصد پكتين آنها بالا است ، 0/5تا 0/75 ( نیم تا هفتاد و پنج صدم ) درصد وزنی استفاده شود .
مزایای استفاده از قوام دهنده JM32 به عنوان جایگزین پکتین :
1. عدم نیاز به شکر جهت تشکیل ژل
2. قیمت کمتر نسبت به  پکتین
3. قوام دهندگی بیشتر نسبت به پکتین
4. ظاهر بهتر و سالم تر میوه ها
5.و  براقی بیشتر میوه های مربا
6. تشکیل ژل و پایداری قوام در هر دما
7.عدم وابستگی به PH برای تشکیل ژل
8. جلوگیری از کریستالیزاسیون شکر در مربا
برای تهیه ی نوع مناسب از انواع قوام دهنده های ارائه شده در بازار میتوانید به ما مراجعه نمایید.
جهت انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
09107481780📞

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *