برای افرادی که مزاج صفرا دارند، برخی از نکات تغذیهای که میتوانند به بهبود وضعیت آنها کمک کنند عبارتند از:
باید ها:
1. مصرف مقدار کافی آب برای حفظ رطوبت بدن و حفظ سلامتی کلیهها.
2. مصرف مواد غذایی خنک و تر مانند میوهها و سبزیجات تا افزایش تولید صفرا.
3. استفاده از غذاهای پرفیبر و کم چرب برای بهبود عملکرد روده و جلوگیری از اختلالات گوارشی.
4. مصرف مواد غذایی با خواص ضد التهابی مانند زنجبیل، زعفران و دارچین.
5. حفظ وزن مناسب تا جلوگیری از چاقی که میتواند به اختلالات مزاجی منجر شود.
نباید ها:
1. مصرف غذاهای چرب، سنگین و داغ که میتوانند وزن بدن افزایش دهند و تولید صفرا را کاهش دهند.
2. مصرف مواد غذایی حاوی قندهای پرآب و پرچرب که ممکن است عملکرد کبد را بیش از حد بار بگذارند.
3. مصرف مواد غذایی حاوی افزودنیها و رنگهای صنعتی که ممکن است بر روی عملکرد کبد تأثیر منفی داشته باشند.
4. مصرف غذاهای حاوی الکل که ممکن است باعث تحریک کبد شود و باعث افزایش مشکلات مزاج صفرا شود.
البته برای دقیقترین توصیهها، بهتر است با یک تغذیهشناس یا پزشک متخصص مشورت کنید.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780