قابل توجه تولید کنندگان محصولات غذایی از جمله کارگاههای لبنیات سنتی و تولید مرباجات و آبمیوه ، فروش ویژه انواع پایدار کننده های طبیعی و
انواع پکتین ها جهت تغلیظ انواع محصولات غذایی
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا
✅ غلظت دهنده مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت
✅ غلظت دهنده آبمیوه
✅ غلظت دهنده نوشیدنی
✅ غلظت دهنده رب
✅ غلظت دهنده سس کچاب
✅ غلظت دهنده شیر کاکائو
✅ معلق سازی تخم شربتی
☑️📣 پکتین ماست قالبی و غلیظ کننده
⏪ دز مصرف:
۲۵ الی ۳۰ گرم در صد کیلو شیر بدون چربی
⏪ کاربرد:
تغلیظ چند برابری و مضاعف ماست و جلوگیری از آب اندازی ثانویه ماست
☑️📣 پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه، مربا، مارمالاد و…
⏪ دز مصرف:
۳۰ الی ۲۰ گرم در صد کیلو گرم دوغ یا خامه
⏪ مقدار مصرف در دوغ: ۴۰ درصد ماست و ۶۰ درصد آب
⏪ کاربرد:
پکتین جهت تغلیظ کننده دوغ و جلوگیری از ته نشین شدن ماده خشک دوغ ( جلوگیری از دوفاز شدن دوغ )
👈 طریقه مصرف پکتین: بسیار ساده و بدون نیاز به هیچ نوع دستگاه خاصی و به راحتی در آب حل می شود.
ارسال نمونه به سراسر کشور
جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان تماس بگیرید
Www.Pectin.ir
09107481780