نگهدارنده پیماری آلمانی
اسکوربیک اسید، ایزوآسکوربیک اسید ، آسکوربات کلسیم، اریتوربیک اسید و اریتوربیک سدیم نیز مناسب برای مواد اولیه غذایی همچون کنسرو قارچ، ماهی، گوشت، مرغ و محصولات جانبی از جمله ماهی چرخ کرده و کله پاچه هستند. به علاوه برای میوه های منجمد، مالت و ماءالشعیر، سبزیجات کنسروی و به عنوان چسب گوشت یا Meat binder در گوشت کنسروی و فرآورده های فرعی کنسروی استفاده می شود. همچنین برای روش تزریقی یا پمپاژ، پخت خشک و به صورت پوششی برای انواع فرآورده های گوشتی و فرآورده های جانبی آنها نیز مناسب است. از آسکوربات کلسیم در کنسرو مارچوبه سفید نیز بهره می برند. اریتوربیک اسید و ایزوآسکوربیک اسید نیز برای صنایع تولید و نگهداری انواع محصولات مالت و جو مناسب هستند.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780