نگهدارنده و طریقه مصرف آن

نگهدارنده پیماری آلمانی

دز مصرف ۱.۵ الی ۲ گرم در صد کیلو
قوطی ۵۰۰ گرمی
۱.۸۰۰.۰۰۰ ت
طریقه مصرف:
در زمان بسته بندی باید به محصول نهایی اضافه گردد
دمای محصول باید کمتر از ۴۰ درجه سانتیگراد باشد و نباید دمای بیشتر از ۴۲ درجه شود
و قبل از زمان اضافه کردن باید مقدار مورد نظر را با آب سرد اول حل شود
بعد به محصول نهایی اضافه کنید.

اسکوربیک ­اسید، ایزوآسکوربیک ­اسید ، آسکوربات­ کلسیم، اریتوربیک ­اسید و اریتوربیک ­سدیم نیز مناسب برای مواد اولیه غذایی همچون کنسرو قارچ، ماهی، گوشت، مرغ و محصولات جانبی از جمله ماهی چرخ کرده و کله پاچه هستند. به علاوه برای میوه های منجمد، مالت و ماءالشعیر، سبزیجات کنسروی و به عنوان چسب گوشت یا Meat binder در گوشت کنسروی و فرآورده های فرعی کنسروی استفاده می شود. همچنین برای روش تزریقی یا پمپاژ، پخت خشک و به صورت پوششی برای انواع فرآورده های گوشتی و فرآورده های جانبی آنها نیز مناسب است. از آسکوربات کلسیم در کنسرو مارچوبه سفید نیز بهره می برند. اریتوربیک اسید و ایزوآسکوربیک اسید نیز برای صنایع تولید و نگهداری انواع محصولات مالت و جو مناسب هستند.

جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد

 

💎 پکتین LM

 

💎 پکتین HM

 

💎 پودر ژلاتین

 

💎 سی ام سی

 

💎 گوارگام

 

💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)

 

💎 زانتانگام

 

☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ

 

☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک

 

✅ غلظت دهنده دوغ

 

✅ غلظت دهنده خامه

 

✅ غلظت دهنده کشک

 

✅ غلظت دهنده ماست قالبی

 

✅ غلظت دهنده ماست چکیده

 

✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد

 

✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس

 

✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی

 

✅ معلق سازی تخم شربتی

 

✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت

 

✅ نگهدارنده مواد غذایی

 

✅ افزودنی های مجاز طبیعی

با ما در ارتباط باشید .

09107481780