کاربرد و طریقه مصرف پکتین دوغ

پکتین دوغ:

کارایی »»
غلظت مضاعف و مانع از دوفاز شدن دوغ جلوگیری از ته نشین شدن ماده خشک دوغ
حجم آب ۶۵ درصد
حجم ماست ۳۵ درصد
دز مصرف پکتین دوغ:
۳۰ گرم در صد کیلو گرم دوغ
پکتین دوغ ، خامه و کشک ( پودر کرم شیری رنگ)
برای تغلیظ و تکفاز شدن دوغ
.
برای تغلیظ خامه
.
برای تغلیظ کشک
.
کاربرد داره
و دز مصرف ۳۰ گرم در صد کیلو است
.
طریقه مصرف:
مقدار مورد نظر با مقدار مساوی نمک با مخلوط کن حل شود در آب یا شیر ولرم یا مستقیماً در دوغ.
کلا نباید پکتین حرارت زیادی ببینه
واسه خامه هم همین طور

 

جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد

 

💎 پکتین LM

 

💎 پکتین HM

 

💎 پودر ژلاتین

 

💎 سی ام سی

 

💎 گوارگام

 

💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)

 

💎 زانتانگام

 

☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ

 

☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک

 

✅ غلظت دهنده دوغ

 

✅ غلظت دهنده خامه

 

✅ غلظت دهنده کشک

 

✅ غلظت دهنده ماست قالبی

 

✅ غلظت دهنده ماست چکیده

 

✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد

 

✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس

 

✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی

 

✅ معلق سازی تخم شربتی

 

✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت

 

✅ نگهدارنده مواد غذایی

 

✅ افزودنی های مجاز طبیعی

با ما در ارتباط باشید .

09107481780