ژلاتین از پروتئینهای حیوانی به دست میآید، معمولاً از استخوان و غضروف حیوانات گاو و گوسفند به دست میآید. برای تولید آن، استخوان یا غضروف حیوانات به قطعات کوچک شکسته شده و سپس با آب جوشانده میشود. پس از فرآیند تصفیه و خشک کردن، ژلاتین حاصل است.
ژلاتین در تهیه دسرها، پخت شیرینی، تهیه انواع شیرینیجات، پودینگ، مارمالاد، کارامل و بسیاری از فرآوردههای غذایی دیگر به عنوان عامل ژلزن و رقیقکننده استفاده میشود.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780