مواد لازم برای تهیه آش دوغ:
1. دوغ: یک لیتر
2. آب: دو لیتر
3. نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
4. خیار: دو عدد
5. سبزیجات (مانند ریحان، تره فرنگی و جعفری): به مقدار لازم
6. پیاز: یک عدد
7. سیر: یک حبه
8. نمک و فلفل: به مقدار لازم
9. روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه آش دوغ:
1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
2. سپس به پیاز و سیر تفت داده شده، آب اضافه کرده و به جوش درآورید.
3. وقتی آب به جوش آمد، نعناع خشک را اضافه کرده و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
4. در این مدت، خیار را رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید.
5. همچنین سبزیجات خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
6. در انتها، دوغ را به مخلوط اضافه کرده و با نمک و فلفل طعم دلخواهتان را به آش دوغ بدهید.
7. آش دوغ را حرارت داده و بگذارید حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشد.
8. آش دوغ را گرم سرو کنید و با نان تازه یا انواع سبزیجات تزئین شده، لذت ببرید.
آش دوغ یک غذای خنک و خوشمزه است که در فصلهای گرم سال بسیار مناسب است. این غذا غنی از ویتامینها و مواد مغذی است و میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780