برای تهیه کشک بادمجون ابتدا به مواد زیر نیاز دارید:
– بادمجان: ۲ عدد متوسط
– پنیر کشک: ۲۵۰ گرم
– سیر: ۲ حبه
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
– ادویههای خشک (مثل زعفران و کمی دارچین) به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را شسته و ابتدا به صورت رندهشده و سپس در قالبهایی به شکل دایرهای برش داده و سپس با نمک پخته شود.
۲. سیر را رنده کنید و با پنیر کشک، نمک، فلفل و ادویههای خشک مخلوط کنید.
۳. بادمجانهای پخته شده را در ظرف مناسب بریزید و روغن زیتون را همراه با سیر و ادویههای خشک به آن اضافه کنید.
۴. سس پنیر کشک را روی بادمجانها بریزید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
۵. پس از مدت زمان مشخص شده، کشک بادمجان را از فر خارج کرده و آن را در سرویسدهنده مناسب قرار دهید.
کشک بادمجان را میتوان به صورت پیشغذا یا همراه با نان سرو کرد. همچنین میتوانید با اضافه کردن ادویههای مختلف به آن، طعم و مزه خاصی به آن ببخشید.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین
💎 پکتین
💎 پودر ژلات
💎 سی ام
💎 گوارگ
💎 اسید سیتریک (جوهر لیم
💎 زانتانگا
☑️ پکتین ماست قالبی و غلی
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و ک
✅ غلظت دهنده د
✅ غلظت دهنده خا
✅ غلظت دهنده ک
✅ غلظت دهنده ماست قال
✅ غلظت دهنده ماست چکی
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالا
✅ غلظت دهنده شربت، رب و
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدن
✅ معلق سازی تخم شرب
✅ معلق کننده رشته زعفران در شر
✅ نگهدارنده مواد غذا
✅ افزودنی های مجاز
با ما در ارتباط باشید
0910748178
0 .ییبتتیی سسد دهبیشکمهوغشکظ م و)امسیینHMLMز طبیعیبا ما در ارتباط باشید .
09107481780