کشک بادمجان

برای تهیه کشک بادمجون ابتدا به مواد زیر نیاز دارید:

 

– بادمجان: ۲ عدد متوسط

– پنیر کشک: ۲۵۰ گرم

– سیر: ۲ حبه

– نمک و فلفل به میزان لازم

– روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

– ادویه‌های خشک (مثل زعفران و کمی دارچین) به میزان لازم

طرز تهیه:

 

۱. ابتدا بادمجان‌ها را شسته و ابتدا به صورت رنده‌شده و سپس در قالب‌هایی به شکل دایره‌ای برش داده و سپس با نمک پخته شود.

 

۲. سیر را رنده کنید و با پنیر کشک، نمک، فلفل و ادویه‌های خشک مخلوط کنید.

 

۳. بادمجان‌های پخته شده را در ظرف مناسب بریزید و روغن زیتون را همراه با سیر و ادویه‌های خشک به آن اضافه کنید.

 

۴. سس پنیر کشک را روی بادمجان‌ها بریزید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

 

۵. پس از مدت زمان مشخص شده، کشک بادمجان را از فر خارج کرده و آن را در سرویس‌دهنده مناسب قرار دهید.

 

کشک بادمجان را می‌توان به صورت پیش‌غذا یا همراه با نان سرو کرد. همچنین می‌توانید با اضافه کردن ادویه‌های مختلف به آن، طعم و مزه خاصی به آن ببخشید.

جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان  در مورد

 

💎 پکتین 

 

💎 پکتین 

 

💎 پودر ژلات

 

💎 سی ام 

 

💎 گوارگ

 

💎 اسید سیتریک (جوهر لیم

 

💎 زانتانگا

 

☑️ پکتین ماست قالبی و غلی

 

☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و ک

 

✅ غلظت دهنده د

 

✅ غلظت دهنده خا

 

✅ غلظت دهنده ک

 

✅ غلظت دهنده ماست قال

 

✅ غلظت دهنده ماست چکی

 

✅ غلظت دهنده مربا و مارمالا

 

✅ غلظت دهنده شربت، رب و 

 

✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدن

 

✅ معلق سازی تخم شرب

 

✅ معلق کننده رشته زعفران در شر

 

✅ نگهدارنده مواد غذا

 

✅ افزودنی های مجاز

 با ما در ارتباط باشید

0910748178

0 .ییبتتیی سسد دهبیشکمهوغشکظ م و)امسیینHMLMز طبیعیبا ما در ارتباط باشید .

09107481780