آگار آگار

دنیای دسر ها و ژله ها دنیای متنوعی است. شاید اکثریت براین باور باشند که تنها عامل تهیه ی این ژله ها، ژلاتین است. اما امروزه مواد اولیه ی بسیاری در این صنعت تولید و جایگزین ژلاتین می‌شوند که از جمله ی آنها آگار آگار است.

آگار آگار که به آن آگار  نیز گفته می‌شود، یک ماده ژله مانند است که از انواع خاصی از جلبک‌ها بدست می‌آید. این ماده از پلی ساکارید آگارز مشتق شده‌است و باعث استحکام دیواره سلولی در گونه‌های خاصی از جلبک‌ها می‌شود. با جوشاندن این نوع جلبک‌ها، آگار به بیرون آزاد می‌شود. این دسته از جلبک‌ها آگاروفیت نام دارند و از راسته رودوفیتا (جلبک‌های قرمز) هستند

در واقع آگار مخلوطی از ۲ ترکیب است: پلی ساکارید خطی آگارز و ترکیب هتروژن مولکول‌های کوچکتری بنام آگاروپکتین.

به دلیل  قیمت خرید و فروش نسبتا مناسب، آگار آگار به عنوان ماده ای برای تهیه انواع دسرها در سرتاسر آسیا و همچنین به عنوان یک بستر جامد جهت محیط کشت میکروبیولوژیکی استفاده می شود. از آگار می توان به عنوان ملین ، مهار کننده اشتها ، جایگزین گیاهی ژلاتین ، ماده غلیظ کننده سوپ ، در دسرهای میوه ای ، بستنی و سایر دسرها ، به عنوان عامل شفاف سازی در تهیه  دمنوش  و اندازه زدن کاغذ و پارچه استفاده کرد.

 

این ماده اغلب به عنوان جایگزین گیاهی برای ژلاتین معمولی که از محصولات حیوانی ساخته می شود ، مورد استفاده قرار می گیرد. با اینکه قیمت خرید و فروش آگار آگار نسبت به ژلاتین بالا هست از آن در دستورالعمل‌ های فاقد گلوتن به عنوان ماده قوام دهنده استفاده می شود و بسیار مقوی است.
در مقایسه با ژلاتین مقدار بسیار کمتری از  آگار برای تشکیل ژل مورد نیاز است.
آگار آگار حاوی پروتئین و به دلیل منشاء  دریایی از مواد معدنی سرشار است.
پس از مخلوط کردن  آگار آگار  در یک مایع و جوشاندن آن  و همزدن تا زمان حل شدن کامل و خنک شدن آن، مایع به ژل تبدیل می شود.
یعنی پس از حل شدن باید بجوشد.

آگار آگار توسط گیاهخواران به عنوان جایگزین ژلاتین استفاده می شود. و در دسرهای گیاهی، بریلو، براق کننده، استابیلایزر  و …کاربرد دارد.

کاربرد آگار
_ استفاده در ترکیب مواد غذایی و ویتامین ها
_ تهیه دسر
_استفاده در ساخت کود زیستی
_ فراهم آوردن امکان جوانه زنی در پتری دیش تحت شرایط استریل
_ استفاده به عنوان ماسک صورت برای پاکسازی منافذ پوست _استفاده به عنوان ملین در یبوست های مزمن
_ تهیه محیط کشت در میکروب شناسی
_ استفاده به عنوان داروی ضد زخم معده و دوازدهه
ارزش غذایی آگار
منابع شامل: USDA
مقدار در هر 100g
انرژی :  26 کیلو کالری
چربی کل : ندارد
چربی اشباع : ندارد
کلسترول : ندارد
سدیم :9 میلی گرم
پتاسیم :226 میلی گرم
کربوهیدرات کل : 7 گرم
فیبر خوراکی : 0.5گرم
قند 0.3گرم
پروتئین : 0.5گرم
ویتامین ث: ندارد
کلسیم:54میلی گرم
آهن:1.9 میلی گرم
ویتامین دی :ندارد
ویتامین ب۶:ندارد
ویتامین ب۱۲:ندارد
منیزیم:67 میلی گرم
لازم به ذکر است که ما، در کنار عرضه ی بسیاری از مواد اولیه، در جهت ارائه ی این محصول پرکاربرد نیز به خدمت رسانی به تولیدکنندگان گرامی مشغول است.
انواع مختلف این محصول را تحت عنوان برند های مختلف به شما تولید کنندگان محترم ارائه می‌نماید.

شما می‌توانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
راه های کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی واتساپ و تماس:
09107481780📞

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *