اکبر جوجه

برای پخت اکبر جوجه، مواد لازم عبارتند از:

 

– یک عدد جوجه متوسط به وزن حدود ۱۰۰۰ گرم

– یک عدد پیاز متوسط

– چند حبه سیر

– نمک و فلفل به میزان لازم

– روغن زیتون به میزان لازم

– یک فنجان آب

برای پخت اکبر جوجه، به دستور زیر عمل کنید:

 

1. جوجه را با آب بشویید و خشک کنید. سپس آن را در داخل تابه بزرگ قرار دهید.

 

2. پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.

 

3. روغن زیتون را به میزان لازم به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

4. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و با یک درپوش تابه را بپوشانید.

 

5. جوجه را در حدود ۱ ساعت به آرامی بپزید تا کاملاً پخته شود. در طول این فرآیند، چندین بار جوجه را برگردانید تا همه طرف های آن به خوبی پخته شوند.

 

6. بعد از پخته شدن، جوجه را از تابه بیرون بیاورید و روی یک بشقاب قرار دهید.

 

7. سس تابه را با استفاده از یک قاشق به همراه جوجه سرو کنید.

 

8. اکبر جوجه را با سبزیجات و نان تازه سرو کنید.

 

9. لذت ببرید!

جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان  در مورد

 

💎 پکتین LM

 

💎 پکتین HM

 

💎 پودر ژلاتین

 

💎 سی ام سی

 

💎 گوارگام

 

💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)

 

💎 زانتانگام

 

☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ

 

☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک

 

✅ غلظت دهنده دوغ

 

✅ غلظت دهنده خامه

 

✅ غلظت دهنده کشک

 

✅ غلظت دهنده ماست قالبی

 

✅ غلظت دهنده ماست چکیده

 

✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد

 

✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس

 

✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی

 

✅ معلق سازی تخم شربتی

 

✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت

 

✅ نگهدارنده مواد غذایی

 

✅ افزودنی های مجاز طبیعی

با ما در ارتباط باشید .

09107481780