قوام دهنده های لبنیات

حتما تا کنون به تفاوت لبنیات کارخانه ای با نمونه های خانگی آنها دقت کرده اید. عامل اصلی این تفاوت استفاده از قوام دهنده ها در فرایند تولید این محصولات است.

قوام دهنده معادل کلمه انگلیسی (Tickener) در انگلیسی می باشد. که شامل طیف وسیعی از مواد اولیه می باشدکه جهت قوام حوزه وسیعی از لبنیات مانند دوغ، ماست قالبی، خامه و.. مورداستفاده قرار می‌گیرد.

این گروه غالبا شامل گروهی از صمغ ها،گام ها،نشاسته ها (هیدروکلوئیدها) می باشد که با استفاده یکی از آنها  و یا ترکیب چند نوع از آنها  در صنایع غذایی استفاده می‌شوند
و سبب  ماندگاری بیشتر، قوام بهتر ،صرفه اقتصادی بیشتر و طعم دلنشین تری در محصولات می‌شوند.

لیست قوام دهنده ها و پایدار کننده های لبنیات

 

پایدار کننده مخصوص پنیر خامه ای
پایدارکننده مخصوص پنیر وی لس
پایدار کننده مخصوص خامه استریل صبحانه
پایدارکننده مخصوص خامه پاستوریزه صبحانه
پایدارکننده مخصوص خامه قنادی
پایدارکننده مخصوص ماست ست (قالبی)
پایدارکننده مخصوص ماست همزده
پایدارکننده مخصوص ماست موسیر
پایدارکننده مخصوص ماست یونانی
پایدارکننده مخصوص ماست
پایدارکننده مخصوص انواع دوغ
قوام دهنده مخصوص ماست ست (قالبی)
قوام دهنده مخصوص بستنی شیری
قوام دهنده مخصوص بستنی شیری

هریک از این محصولات با برند های متفاوتی در بازار بزرگ این محصولات قابل عرضه است که شما برای انتخاب نمونه ی مورد نیاز خود میتوانید از طریق ما اقدام نمایید. شما می‌توانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
جهت استعلام قیمت و موجودی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصول با شماره های زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
09107481780📞

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *