فروش ویژه محصولات

 

قابل توجه تولید کنندگان محصولات غذایی از جمله کارگاههای لبنیات سنتی و تولید مرباجات و آبمیوه ، فروش ویژه انواع پایدار کننده های طبیعی و

انواع پکتین ها جهت تغلیظ انواع محصولات غذایی

✅ غلظت دهنده دوغ

✅ غلظت دهنده خامه

✅ غلظت دهنده ماست قالبی

✅ غلظت دهنده ماست چکیده

✅ غلظت دهنده مربا

✅ غلظت دهنده مارمالاد

✅ غلظت دهنده شربت

✅ غلظت دهنده آبمیوه

✅ غلظت دهنده نوشیدنی

✅ غلظت دهنده رب

✅ غلظت دهنده سس کچاب

✅ غلظت دهنده شیر کاکائو

✅ معلق سازی تخم شربتی

 

 

☑️📣 پکتین ماست قالبی و غلیظ کننده

⏪ دز مصرف:

۲۵ الی ۳۰ گرم در صد کیلو شیر بدون چربی

⏪ کاربرد:

تغلیظ چند برابری و مضاعف ماست و جلوگیری از آب اندازی ثانویه ماست

 

☑️📣 پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه، مربا، مارمالاد و…

⏪ دز مصرف:

۳۰ الی ۲۰ گرم در صد کیلو گرم دوغ یا خامه

⏪ مقدار مصرف در دوغ: ۴۰ درصد ماست و ۶۰ درصد آب

⏪ کاربرد:

پکتین جهت تغلیظ کننده دوغ و جلوگیری از ته نشین شدن ماده خشک دوغ ( جلوگیری از دوفاز شدن دوغ )

 

👈 طریقه مصرف پکتین: بسیار ساده و بدون نیاز به هیچ نوع دستگاه خاصی و به راحتی در آب حل می شود.

ارسال نمونه به سراسر کشور

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان تماس بگیرید

Www.Pectin.ir

09107481780