گوارگام

یکی از سوال های متداول اکثر ما، در مورد چگونگی قوام و غلظت سوپ های آماده و یا نیمه آماده و یا انواع سس ها در مقایسه با نمونه های خانگی آنهاست.
جالب است بدانید که این قوام و غلظت تنها با استفاده از برخی مواد  اولیه امکان پذیر است.
از جمله مواد اولیه ی مورد استفاده در صنایع غذایی گوارگام است.
گوارگام  که به عنوان غلظت دهنده و تثبیت کننده فرآورده های غذایی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد از گونه‌ای بنشن و تیره باقلاییان به همین نام گرفته می‌شود که ۸۰ درصد از میزان مصرف این گیاه در جهان در کشور هند و پاکستان کشت می شود.

این صمغ از نظر ساختمانی یک گالاکتومانان است.
سهولت در جذب آب توسط گوار،
ایجاد یک محلول غلیظ با خاص تیکسوتروپی،
سرعت بالای پخش و هیدرات شدن در آب های سرد و گرم،
کم بو بودن و انحلال پذیری در آب،
مقاومت بالا در برابر روغن و چربی ها و حلال ها،
رساندن سریع به غلظت مناسب،
ایجاد لایه فیلم مانند بدون حرارت،
تاثیر پذیری بسیار کم ویسکوزیته در برابر ph به دلیل خنثی بودن از لحاظ شیمیایی
و همچنین عدم ناسازگاری با پروتئین ها و عدم ایجاد ژل سبب شده است که امروزه ازگوار در طیف وسیعی از نرم کننده ها، استبلایزر ها و امولسیفایرها استفاده گردد.

کاربرد گوار

_ استفاده به عنوان امولسیفایر، تثبیت کننده، غلظت دهنده و استابلایزر در صنایع پخت
_استفاده به عنوان غلظت دهنده در انواع سس ها
_استفاده در انواع استابلایزر ها از جمله استابلایزر های بستنی
_به تعویق انداختن رتروگراداسیون یا همان بیاتی نان و کیک و سایر محصولات پخت
_خاصیت ژل کنندگی بالا

شرکت بازرگانی ما مفتخر به اعلام این مهم است که عرضه ی این محصول را در انواع کیفیت و برند ها و با کمترین قیمت موجود در بازار آغاز کرده است.

شما می‌توانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص شرکت ما به طور رایگان در ارتباط باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره های زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.

تماس با ما:
تلفن:
021-91035283☎

واتساپ و تماس:
09107481780📞

واتساپ و تماس:
09918215819📞
09054254725📞

تماس:
09354254725📞
09102823787📞
09190453787📞

تلفن دفتر شیراز:

09173663719📞
09210291908

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.