طریقه مصرف پکتین ماست قالبی پودر سفید رنگ:
دز مصرف ۳۰ گرم در صد کیلو.
مقدار مورد نظر پکتین را با مقدار مساوی نمک خوراکی ترجیحا، در آب یا شیر ولرم ، ابتدا در مخلوط کن (دستگاه اختلاط شیرموز) به مدت چند دقیقه حل کنید
سپس محلول بدست آمده را با اضافه کردن آب یا شیر کاملا رقیق کنید و کم کم به دیگ پخت شیر که دمای آن کمتر از ۵۰ درجه است و درحال خنک شدن پس از به جوش آمدن است، اضافه کنید. و چند دقیقه اختلاط کنید.
بعد از اینکه کاملا در شیر حل شد شیر را به ظرفهای ماست بریزید.
نکته مهم:
دمای مایع زنی ماست حتما باید زیر ۴۳ درجه باشد
و دمای گرم خانه باید بین ۴۰ الی ۴۲ درجه باشد
و نباید به هیچ وجه دمای گرمخانه بالاتر از ۴۲ درجه حرارت برود.
– پکتین به تنهائی کافی است و نیاز به شیر خشک یا استابلایزر های ترکیبی دیگر نیست.
– از ماست تولید شده یک فیلم کوتاه و عکس ارسال کنید.
کاربرد پکتین ماست:
غلظت مضاعف به ماست و ایجاد بافت یکنواخت و دلچسب برای ماست، جلوگیری از آب اندازی ثانویه ماست ، غلظت دهنده طبیعی ماست تولید شده با شیر نیم چرب و حتی بدون چربی
غلظت دهی و ایجاد ترکیب سفت برای ماست قالبی و غلیظ و پرچرب.
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780