دز مصرف استاندارد پکتین
بین ۲۰ الی ۳۰ گرم در صد کیلو محصول نهایی هست.
نباید بیشتر از ۳۰ گرم بزنید
کمتر از ۲۰ گرم در صد کیلو هم اون کارایی مطلوب رو نمیده،
و مقدار نمک بهتر است که مساوی یا بیشتر از مقدار پکتین باشد.
دما بهتره که کمتر از ۶۰ درجه باشه ، تا بهترین راندمان رو داشته باشید
ولی اگر امکان تولید با دمای پایین میسر نبود،،،
مشکلی نیست.
میتونید در دمای بالاتر هم استفاده کنید.
اما بهترین دما برای پکتین دمای پایین تر از ۸۰ درجه است
و حتی پایین تر از ۶۰ درجه .
جهت کسب اطلاعات از محصولات سایت، استعلام قیمت و مشاوره رایگان در مورد
💎 پکتین LM
💎 پکتین HM
💎 پودر ژلاتین
💎 سی ام سی
💎 گوارگام
💎 اسید سیتریک (جوهر لیمو)
💎 زانتانگام
☑️ پکتین ماست قالبی و غلیظ
☑️ پکتین جهت تغلیظ دوغ، خامه و کشک
✅ غلظت دهنده دوغ
✅ غلظت دهنده خامه
✅ غلظت دهنده کشک
✅ غلظت دهنده ماست قالبی
✅ غلظت دهنده ماست چکیده
✅ غلظت دهنده مربا و مارمالاد
✅ غلظت دهنده شربت، رب و سس
✅ غلظت دهنده آبمیوه و نوشیدنی
✅ معلق سازی تخم شربتی
✅ معلق کننده رشته زعفران در شربت
✅ نگهدارنده مواد غذایی
✅ افزودنی های مجاز طبیعی
با ما در ارتباط باشید .
09107481780