پکتین LM

پکتین LM. از پوست مرکبات و تفاله سیب به دست می‌آید که در غلظت های بالای قند بالای قند و ph های پایین حدود سه ژل تولید می‌کند و بر حسب سرعت ژل کنندگی به دو نوع تند ژل و کندژل تقسیم می شود

 

پکتین متوکسیل پایین (LM) پکتین‌هایی هستند که درجه متوکسیلاسیون آنها کمتر از ۵۰% باشد. پکتین LM میتواند با اسید و قلیا فرآوری و تهیه شود و همچنین میتواند آمیدی (LMA) یا غیر آمیدی (LMC) نیز باشد. درصد جایگزینی گروه‌های آمیدی با درجه آمیدی DA[8] مشخص میشود که در نوع رفتار پکتین بسیار موثر است.

هرچند که با معیار DE و DA پکتین را بخوبی میتوان تقسیم بندی و رفتار آن را پیش بینی کرد، با این حال کاربرد آن بیشتر با سایر ویژگی‌ها مثل دمای تشکیل ژل و ویسکوزیته مشخص میشود.

پس آنهایی که درجه متیله بودن آنها کمتر از 50 درصد می باشد در گروه Low Metoxyl طبقه بندی می شوند.

این گروه نسبت به گروه های دیگر، غلظت کمتری ایجاد می کند. قند کمتری برای تشکیل نیاز دارند و برای تشکیل ژل به یون فلزی دو ظرفیتی نظیر کلسیم نیاز دارند . اکثراً برای لبنیات قابل استفاده هستند.

جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت و تهیه نمونه از محصولات  تماس بگیرید.

09107481780