پکتین دوغ و خامه

طریقه مصرف پکتین دوغ و خامه:

پکتین دوغ ، خامه و کشک ( پودر کرم شیری رنگ)

 

برای تغلیظ و تکفاز شدن دوغ

.

برای تغلیظ خامه

.

برای تغلیظ کشک

.

کاربرد داره

و دز مصرف ۳۰ گرم در صد کیلو است

.

طریقه مصرف:

مقدار مورد نظر با مقدار مساوی نمک با مخلوط کن حل شود در آب یا شیر ولرم یا مستقیماً در دوغ.

 

کلا نباید پکتین حرارت زیادی ببینه

واسه خامه هم همین طور

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *