طریقه مصرف پکتین ماست قالبی پودر سفید رنگ:
دز مصرف ۳۰ گرم در صد کیلو.
مقدار مورد نظر پکتین را با مقدار مساوی نمک خوراکی ترجیحا، در آب یا شیر ولرم ، ابتدا در مخلوط کن (دستگاه اختلاط شیرموز) به مدت چند دقیقه حل کنید
سپس محلول بدست آمده را با اضافه کردن آب یا شیر کاملا رقیق کنید و کم کم به دیگ پخت شیر که دمای آن کمتر از ۶۰ درجه است و درحال خنک شدن پس از به جوش آمدن است، اضافه کنید. و چند دقیقه اختلاط کنید.
بعد از اینکه کاملا در شیر حل شد شیر را به ظرفهای ماست بریزید.
نکته مهم:
دمای مایع زنی ماست حتما باید زیر ۴۳ درجه باشد
و دمای گرم خانه باید بین ۴۰ الی ۴۲ درجه باشد
و نباید به هیچ وجه دمای گرمخانه بالاتر از ۴۲ درجه حرارت برود.
– پکتین به تنهائی کافی است و نیاز به شیر خشک یا استابلایزر های ترکیبی دیگر نیست.
– از ماست تولید شده یک فیلم کوتاه و عکس ارسال کنید.