کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی یکی از شیرینی ها ی پرطرفدار در جهان است که دستور پخت ساده ای دارد و از بهترین گزینه های پذیرایی در اغلب مراسمات و دورهمی ها بشمار میرود.
در این مقاله دستور پخت این دسر پرطرفدار را برای شما به اشتراک گذاشته ایم.

مواد لازم:
– 2 تا 3 قاشق غذاخوری کاکائو پودر
– 1 و نیم پیمانه آرد سفید
– 1 پیمانه شیر
– 1 پیمانه شکر
– 2 تخم مرغ
– 1/2 پیمانه روغن
– 1 قاشق چایخوری وانیل
– 1 قاشق چایخوری پودر شیرین‌کننده
– 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
– 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ سودا

طرز تهیه:
1. ابتدا فر را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
2. در یک کاسه، آرد، کاکائو پودر، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و پودر شیرین‌کننده را با هم مخلوط کنید.
3. در کاسه دیگر، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا حدود 5 دقیقه به صورت کاملاً هم‌زن شوند.
4. به مرور روغن، شیر و وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم‌زنی کنید.
5. سپس مخلوط خشک را به تدریج به مخلوط تخم مرغ، شکر و مایعات اضافه کنید و هم‌زنی کنید تا تمام مواد به صورت کاملاً یکدست با هم ترکیب شوند.
6. قالب کاپ کیک را با کاغذ کاپ کیک لایه‌ای که جلوی چسبیدن آن را می‌گیرد، پر کنید.
7. مخلوط خمیر را به قالب‌های کاپ کیک تقسیم کنید تا حدود 2/3 از حجم آن‌ها پر شود.
8. قالب‌های کاپ کیک را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
9. پس از پختن، کاپ کیک‌ها را از فر خارج کرده و به صورت خنک سرو کنید.
10. در صورت تمایل، روی کاپ کیک‌ها با گاناش شکلاتی یا خامه تزئین کنید و لذت ببرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *