پودینگ زعفرانی با ژلاتین

ژلاتین چیست
ژلاتین یک ماده طبیعی پروتئینی است که از بافت های حیوانی مانند پوست، استخوان و غضروف به دست می آید. این ماده به دلیل خصوصیات ژله ای که دارد، برای تهیه انواع غذاها، شیرینی ها، داروها، کپسول های دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی و … استفاده می شود. ژلاتین به دلیل دارا بودن اسید آمینه های ضروری برای بدن، به عنوان یک مکمل غذایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

ژلاتین چه کاربردی دارد

1- تهیه انواع غذاها و شیرینی ها: ژلاتین به عنوان یک عامل ژله ای در تهیه انواع دسرها، پودینگ ها، موس ها و شیرینی های مختلف استفاده می شود.

2- تهیه داروها: ژلاتین در تهیه کپسول های دارویی و قرص های دارویی به عنوان یک عامل پایدار کننده و افزایش جذب دارو استفاده می شود.

3- استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی: ژلاتین در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی مانند شامپو، کرم، لوسیون و ماسک صورت به عنوان یک عامل ضد پیری و نرم کننده استفاده می شود.

4- استفاده به عنوان مکمل غذایی: ژلاتین به دلیل دارا بودن اسید آمینه های ضروری برای بدن، به عنوان یک مکمل غذایی برای تقویت سلامت پوست، مو، ناخن و استخوان ها استفاده می شود.

5- تهیه سازه های پزشکی: ژلاتین در تهیه سازه های پزشکی مانند پانسمان ها، کاپسول های پزشکی و نوارهای آماده جراحی به عنوان یک عامل پایدار کننده و فرم دهنده استفاده می شود.

پودینگ زعفرانی از جمله دسر های پرطرفدار و ساده ایست که با ژلاتین تهیه میشود .
در این مقاله طرز تهیه پودینگ زعفرانی را برای دوست داران این دسر شرح داده ایم.
مواد لازم
شیر : ۴ پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ پیمانه
ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب :یک پیمانه
زعفران دم شده: به میزان لازم
هل دم شده: به میزان لازم
وانیل :یک قاشق چای‌خوری
نشاسته را در گلاب حل کرده و سپس آنها را به قابلمه شیر اضافه می‌کنیم.
در ظرف دیگری تخم مرغ را به خوبی هم می‌زنیم تا یک دست و کرمی رنگ شود سپس به همراه شکر و وانیل به قابلمه اضافه می‌کنیم‌.
قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا از به جوش آمدن شیر جلوگیری شود.
ژلاتین را به صورت جدا گانه و به روش بن ماری در آب جوش حل می‌کنیم و سپس آن را به قابلمه محتویات دسر اضافه می‌کنیم .
هل و زعفران دم شده را نیز به قابلمه اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا کاملاً غلیظ و یکدست شود.
قالب دلخواه را از قبل چرب کرده و در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شود پس از اینکه دسر آماده شد مواد را در قالب سرد شده می‌ریزیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم .پس از آن قالب را از یخچال خارج کرده و پودینگ زعفرانی را سرو می‌کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *