تا به حال به بافت یکدست بستنی ها و دسر های آماده موجود در بازار دقت کرده اید؟
آیا این سوال برایتان پیش آمده که چرا این محصولات با نمونه هایی که خودمان در خانه تولید میکنیم در مقایسه با بافت و قوام متفاوت هستند؟
یکی از دلایل این تفاوت، وجود موادی بنام استابلایزر در نمونه های کارخانه ای این محصولات میباشد.
استابیلایزرها که به آنها پایدار کننده نیز میگویند، صمغ ها و امولسیفایرهایی را شامل میشوند که سبب تاثیرات مثبت بر روی کیفیت وبافت محصولات غذایی از جمله بستنی ها میشوند.
از جمله ی این تاثیرات مثبت میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-جلوگیری از ایجاد چروک در هنگام نگهداری
-یکنواختی محصول
– نرم شدن بافت محصول
-بالارفتن مقاومت در مقابل ذوب شدن
-پایدار شدن کف
– جلوگیری از جدا شدن سرم
-کاهش مهاجرت رطوبت از محصول به بسته بندی با هوا
این پایدار کننده های هیدروکلوئیدی که شامل آلژیناتها، ژلاتین، صمغ عربی، گوار، کارایا، دانه خرنوب، کاراگینان ها و سی ام سی CMC ها میشوند، از رشد کریستال های یخ به هنگام نوسانات دمایی در دوره ی ذخیره سازی در بستنی ها نیز جلو گیری میکنند.
– امولسیفایر ها نیز جذب سطح قطرات چربی شده و علاوه بر جایگزین شدن برای بعضی پروتئینها، باعث تضعیف غشاء می شوند. علاوه بر این امولسیفایرهای غیراشباع بهم آمیختگی بیشتری ایجاد می کنند زیرا به علت جابجایی بیشتر پروتئینها ازسطح قطره باعث تضعیف لایه ی بینابینی می شود.
نقش امولسیفایر
_ کاهش نقطه انجماد
_ بهبود طعم
_ ارائه بافت خوب و صاف
_ بهبود هوادهی و حجم
_ پایدارکردن سلولهای هوا
_ ایجاد هسته و ارتقای هسته بندی برای سرعت بخشیدن به کریستالیزاسیون چربی
فهرست امولسیفایرها، استابیلایزرهای مورد تایید کدکس الیمانتاریوس براساس کد E
فرمولاسیون بستنی شیری میوه ای Sherbet
مونو/دی گلیسریدها: مواد فعال سطحی
-مونوگلیسریدهای اشباع :مانند GMS
-مونوگلیسریدهای غیراشباع GMO
– پلی سوربات 65و 80
ما، عرضه کننده ی استابلایزر برای انواع محصولات از جمله لبنیات، بستنی ها و… میباشد.
شما میتوانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
ضمنا شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
واتساپ و تماس:
09107481780📞