در صنعت بستنی سازی و بسیاری دیگر از صنایع غذایی، برای ایجاد بافت نرم و یکدست محصولات و یا ماندگاری بیشتر، از مواد اولیه ی مختلفی استفاده میشود، یکی از این مواد زانتانگام نام دارد.
زانتان گام یا صمغ زانتان یک پلی ساکارید بوده که با عمل تخمیر گونه های مختلفی از باکتری های زانتوموناس تولید می شود. این صمغ از قند هایی همچون گلوکز، مانوز و ترکیبی به نام دی گلوکورونیک اسید تشکیل شده و به طور کلی به عنوان یک قند برون سلولی شناخته می شود. زانتان گام را از فرمانتاسیون گلوکز و لاکتوز به دست میآورند.
صمغ زانتان به واسطه داشتن ویژگی هایی ذاتی اش قادر است، ویسکوزیته مواد را بالا ببرد و طعم، قوام، ماندگاری و بافت آن ها را بهبود بخشد. این ماده همچنین به دلیل داشتن خاصیت استابیلایزر و امولسیفایری به فرآورده های غذایی کمک می کند تا در دما و سطوح PH مختلف مقاومت کرده و پایداری بهتری داشته باشند.
یکی از خواص مهم زانتان گام، پخش شدن آن در مایع است که با محلول حاصل، خاصیت ویسکوز و پایدار میدهد. همچنین از زانتان گام به عنوان یک حجمدهنده و تثبیت کننده استفاده میشود
مزایای استفاده از زانتانگام
جلوگیری از بروز سرطان
بهبود وضعیت مزاج
جلوگیری از خشکی دهان
کاهش کلسترول خون
کاهش وزن
کاربرد زانتان گام
1.استفاده در چاه های استخراج نفت جهت خردکردن گل حفاری
2.استفاده به عنوان مواد افزودنی در مواد خوراکی که به سختی بلعیده میشوند
3.استفاده در صنعت بستنی سازی برای ایجاد بافت یکدست
4.استفاده بعنوان امولسیون کننده در تهیه ی انواع سس
5.استفاده بعنوان جایگزین سفیده تخم مرغ برای ایجاد ضخامت مناسب در بافت مواد غذایی
زانتانگام نیز در لیست مواد قابل عرضهي ما قرار دارد.
شما میتوانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
ضمنا شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
09107481780📞