این روزها نام مواد نگهدارنده در ترکیبات بسیاری از محصولات کارخانه ای به چشم میخورد. همانگونه که از نام آنها پیداست، مواد نگهدارنده به موادی گفته میشود که ماندگاری محصولات را بالا برده و از فساد، انجام واکنشهای شیمیایی ناخوشایند، تجزیه و همچنین کاهش کیفیت و ارزش غذایی جلوگیری مینماید.
این مواد به محصولاتی مانند مواد غذایی، داروها، رنگها، لوازم آرایشی، چوب و بسیاری از محصولات دیگر افزوده میشوند.
مهم ترین مزیتی که نگهدارنده ها دارند افزایش ماندگاری مواد غذایی و در نتیجه در دسترس بودن همیشگی آن ها است. بودن این مواد رقابت را در به دست آوردن غذا کاهش داد و باعث شد مشکل گرسنگی که یک مشکل بزرگ در میان انسان ها بود، کاهش پیدا کند.
از جمله مزایا کلی برای این ترکیبات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش سلامت و ایمنی مواد غذایی
ماندگاری بالا
در دسترس بودن انواع میوه ها و سبزیجات در تمامی فصول
کاهش دور ریز مواد غذایی
افزایش قدرت انتخاب در محصولات
پنج نگهدارنده رایج مواد غذایی
1.نمک
2.نیتریت ها
3.بی اچ ای و بی اچ دی( BHA و BHD)
4.سولفیت ها
5.بنزوات سدیم، بنزوات پتاسیم و بنزن
برای تهیه ی انواع مختلف این محصول با برند های متفاوت، در کوتاهترین زمان و نازلترین قیمت ممکن میتوانید به ما مراجعه نمایید
شما میتوانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی جهت خرید انواع نگهدارنده مواد غذایی از طریق واتساپ و تماس با شماره زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید. :
09107481780📞