حتما تا کنون نام نشاسته ی ذرت به گوشتان خورده است و با خاصیت ها و کارایی های این محصول آشنا شده اید.
نام دیگر نشاسته ی ذرت مالتودکسترین است.
مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مالتودکسترین از نشاسته توسط هیدرولیز جزئی تولید می شود و معمولا به عنوان یک پودر خشک یافت می شود. این ماده به راحتی قابل هضم است، که به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و به نسبت درجه پلیمریزاسیون مقدار شیرینی متفاوت دارد.
معمولا برای تولید نوشابه و آب نبات نیز از آن استفاده می شود. همچنین به عنوان یک افزودنی در انواع دیگر غذاهای فرآوری شده نیز یافت می شود.
مالتودکسترین یک پودر سفید ساخته شده از ذرت . برنج . نشاسته سیب زمینی یا گندم است. این ماده از گیاهان فرآوری شده است برای ایجاد آن ابتدا نشاسته پخته میشود سپس با افزودن اسید یا آنزیم های آلی همانند آلفا آمیلاز با گرمای پایدار اضافه میشود پودر سفیدی حاصل میشود که محلول در آب است و طعمی خنثی دارد . این مواد غذایی به طور مستقیم با مواد جامد شربت ذرت ارتباط دارند با این تفاوت که محتوای شکرها باهم تفاوت دارند با این وجود بعد از هیدرولیز مواد جامد شربت ذرت حداقل ۲۰ درصد قند دارند در حالی که قند مالتودکسترین کمتر از ۲۰ درصد است.
کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی
آب نبات
اسنک
غذای کودک
غذاهای کنسروی
کاربرد مالتودکسترين در صنايع غذايي
1 استفاده در محصولات نانوایی به منظور تاخیر بیاتی نان و حجم دهندگی
2.استفاده در آبنبات سازی به جهت تردی بافت،کاهش ویسکوزیته،تشکیل سریع ژل،ایجاد شفافیت،تشکیل فیلم های شفاف و اشتها آور
3.استفاده در نوشیدنی ها به منظور افزایش میزان پایداری
4.استفاده در غذای کودک به جهت هضم آسان
5.استفاده در اسنک ها به دلیل افزایش تردی
6.استفاده در کنسرو سازی به جهت افزایش پایداری و حجم دهندگی
ما، این محصول را به لیست محصولات قابل عرضه ی خود افزوده است و شما عزیزان میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن این محصول را با کمترین قیمت موجود در بازار از طریق ما تهیه نمایید.
شما میتوانید برای انتخاب نوع مناسب برای تولیدات خود با مشاوران متخصص ما به طور رایگان در ارتباط باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف این محصول و همچنین استعلام قیمت و موجودی با شماره های زیر از طریق تماس و یا واتساپ در ارتباط باشید.
واتساپ و تماس:
09107481780📞